SRC behöver uppdatera sitt bildgalleri på hemsidan och utlyser därför en tävling! För att vara med och tävla skickar du in en bild på din katt som vi skulle kunna få visa upp på hemsidan. Bilderna kommer självklart att publiceras med kattens och ägarens namn.
Allra helst önskar vi bilder på vuxna katter i någorlunda bra kvalité. Om vi får in många bilder på en särskild färg så kanske vi inte har möjlighet att publicera alla, men man är såklart med i tävlingen ändå!
Har du flera katter får du självklart skicka in på dem alla. Man får en ”lott” att tävla med för varje katt man skickar in bild på.

Priset vinnaren får är ett gratis medlemskap i SRC för hela 2018!

Som medlem får man bland annat hem den fina foldern ”Din Ragdoll” som är en tidning som bara handlar om allas vår favoritras. Du får även 10% rabatt på din försäkring i Agria, får delta på alla aktiviteter och seminarier vi har under året, får möjlighet att få en personlig mentor i både utställning och uppfödning, och mer därtill.

Vinnaren dras den 15e december 2017 och det går bra att skicka in bilder ända fram till då.

Skicka ditt bidrag till galleri@scandinavianragdoll.com eller posta det till oss på vår Facebook-sida. Glöm inte att även skriva kattens färg, ägarens namn, kattens fulla stamtavlenamn och eventuellt tilltalsnamn i bidraget.

Självklart får alla vara med och tävla, oavsett om man varit medlem hos oss tidigare eller ej.

Varmt lycka till!