Det här är annonssidan för dig som söker fodervärd, men också för dig som skulle vilja bli fodervärd! Alla medlemmar som har genomgått och fått godkänt på SRC’s uppfödarprogram, är välkomna att annonsera efter fodervärd. För att annonsera om att bli fodervärd önskar vi att du har ett genuint intresse.

Klicka på knappen till höger för att registrera din annons. Eventuella frågor kan skickas till annonser@scandinavianragdoll.com.

Foderkatt sökes
sverige_flagga.png

Jag skriver och berättar lite om min vardag och boende så får vi se hur ni känner.

Jag är femtio och jobbar 90% som administratör på en Ventilationsfirma här i stan. Jag bor själv, så katten blir ensam dagtid. Kvällar och helger är jag däremot hemma, trivs att vara hemma. Jag bor i lägenhet, en tvåa på 74 kvadrat så det finns utrymme att röra sig på. Jag har balkong som kommer nätas in om katt flyttar in. Jag har haft katter sedan jag var tolv år, utom de senaste 6-7 åren. Däremot har jag varit jourhem till 3 olika katter, en var en kompis katt och de andra två från en organisation som heter Djurens chans. Så jag har stor vana vid katter och stor kärlek till dem.

Jag har alltså ingen kompis till katten just nu. Men det beror på att jag först vill se på vilket sätt jag får en inneboende. Jag tar detta med husdjur på största allvar och ska också ha råd med kostnader för alla som jag tar mig an. Dock närmar jag mig den punkten, för tidigare hade jag bara en 75% tjänst. Nu fått 90 och tror att det kan bli fulltid.
Jag skulle nog dock kunna ha en hel koloni om jag bara ska gå på känsla och kärlek.

Min spontana tanke är att jag vill ha en hane, men det känns som att det kan ändras. Vi får helt enkelt komma överens om vad som är lämpligt om ni har någon aktuell katt. Kanske har ni två?

Kontaktuppgifter

Angela Alvin
Nyköping

Tel: 070-4445916

Foderkatt sökes
sverige_flagga.png

Hej jag har en önskan att göra våran tillvaro perfekt,,,, vi har katter vi bor på en gård och håller på med hästar eller rättare sagt jag gör det. Jag äger Ffs Western Store och är tränare i Western ridning men min fru som dock också är häst intresserad har mer katt intresse än någon jag känt tidigare.
Min bakgrund är hundar som jag tävlat med men om vi skulle få förtroendet att vara fodervärdar till en ragdoll så skulle vi ge allt för att han/hon skulle ha ett underbart liv vilket vi alltid ger till våra djur.
Mvh Magnus

Kontaktuppgifter

Magnus Carlsson
Braås

Tel: 0739-615730

Fodervärd sökes
sverige_flagga.png

Hej!

Jag söker fodervärdar!
Främst till unga vuxna honor men kan även bli aktuellt till kattungar framöver.
Du bör helst bo i närheten av Örkelljunga, max ca 6 mil ifrån, ju närmare desto bättre.
Jätteroligt om du även är intresserad av utställning.
Varmt välkomna att maila eller ringa för mer mer information!

Susanne - S*Jörgårdens Ragdolls

Kontaktuppgifter

Susanne Göransson
Örkelljunga

Tel: 076-0067485