SRCs broschyr Din RagdollDu som är uppfödare och medlem i Scandinavian Ragdoll Club kan ge bort kattungemedlemskap till dina kattungeköpare. Det kostar 60 kr per kattungemedlem och så snart ansökan är gjord och betalning inkommit skickas SRC:s informationsbroschyr “Din Ragdoll” hem till dig som uppfödare (dvs en broschyr per kattungemedlem). Tanken är att du ska kunna skicka med broschyren när kattungen flyttar. Din Ragdoll innehåller artiklar om bl.a. ragdollens historia, att kattsäkra hemmet, det du behöver veta om din första ragdoll, hälsa, kastrering, rasstandarden i ord och bild osv.

Utöver broschyren erhåller kattungemedlemmarna även 10% i premierabatt hos Agria (Sverige) och givetvis rätt att delta i SRCs aktiviteter under året.

Betalning av kattungemedlemskapet kan du antingen göra via SRC:s postgiro 191 24 77-5 eller klubbens swishnummer (123 327 88 68). Ange “KATTUNGEMEDLEMSKAP” och Ditt namn som betalningsinformation.

Kom ihåg att ansöka om kattungemedlemskap i god tid innan leverans! Beräknad leveranstid är 2 veckor efter inkommen komplett ansökan och betalning. Medlemskapet kan tecknas till din kattungeköpare så länge kattungen är under 7 månader gammal.

Denna bannern får du som bjuder dina kattungeköpare på ett medlemskap i SRC gärna använda på din hemsida:

Ansökan om kattungemedlemskap

    Dina uppgifter

  • Ansökan

  • Om du redan idag vet namnen och e-postadresserna till dina kattungeköpare - fyll i det nedan. Om inte - vänligen inkom med uppgifterna så snart det är klart till medlem@scandinavianragdoll.com
  • Övrig information

 

Godkänn och skicka ansökan