Här presenterar vi kommande aktiviteter i SRC. Listan uppdateras fortlöpande. Har du fler förslag på aktiviteter får ni gärna lämna dem till SRC:s aktivitetsgrupp!

Vill du följa med och äta vid något av de olika tillfällena nedan? Anmäl dig via mail!

 

Aktiviteter 2018

20 januari – Årsmöte
Den 20:e januari håller SRC sitt årsmöte i Örebro. Kallelse och agenda har skickats på mail till alla medlemmar.
På kvällen går vi som vill gemensamt ut på middag i Örebro. Kontakta oss på aktivitetsrad@scandinavianragdoll.com om du vill följa med!
21 april – Breed BIS 2018
I Malmö i april går årets Breed BIS för ragdoll av stapeln, denna gången i samarbete med Sydkatten! Läs mer här >
26 maj – Rasseminarium
Tillsammans med Åsa Carnbrand och Christine Landin bjuder SRC in till rasseminarium för ragdoll. Mer information om detta hittar du på denna sidan >
30 juni – Sommarträff
För de som besöker VÄK:s utställning i Karlstad finns möjlighet att träffas för en trevlig kväll ihop på campingen. Kontakta oss om du hade varit intresserad av att vara med.
9 september – Rasseminarium
Tillsammans med Åsa Carnbrand och Christine Landin bjuder SRC in till rasseminarium för ragdoll. Mer information om detta hittar du på denna sidan >
15 september – Middag
Vi går tillsammans ut och äter middag ihop i samband med VK:s utställning i Västra Frölunda.
17 November – Middag
Vi går tillsammans ut och äter middag ihop i samband med BIRKA:s utställning i Stockholm.

Aktiviteter 2019

2 mars – Årsmöte & FIP-seminarie
Lördagen den 2:a mars håller SRC sitt årsmöte i Örebro. Vi delar ut priser till Årets SRC-katter, går igenom inkomna motioner och diskuterar framtidsplaner. Kallelse och agenda kommer skickas på mail till alla medlemmar under 2019.

Andra halvan av dagen ägnar vi åt att lyssna på Anna-Lena Berg som kommer och pratar om sjukdomen FIP tillsammans med oss. Anna-Lena är veterinär med ett speciellt intresse för FIP.

Fler aktiviteter planeras ständigt!